T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Hüsnü Kişioğlu Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Bugün, 23 Nisan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümünü ve Atatürk'ün bu anlamlı günü çocuklara armağan ettiği Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Bu kutlu gün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolunda attığı en önemli adımlardan biridir. 23 Nisan 1920, Türk milletinin kendi kaderini tayin etme iradesini tüm dünyaya ilan ettiği bir gündür. Bu irade, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşı'mızın da temelini oluşturmuştur.

Atatürk, Türk milletinin inanç ve azmini en iyi bilen liderimizdir. O, geleceğin umudu olan çocuklara ve gençlere her zaman büyük önem vermiştir. Bu nedenle, 23 Nisan'ı çocuklarımıza armağan ederek, onların milli bilincini geliştirmeyi ve vatan sevgisini aşılamayı amaçlamıştır.

Bugün, bizler de Ata'mızın izinden giderek, çocuklarımıza en iyi eğitimi ve imkanları sunmak için çalışmalıyız. Onları, vatansever, Atatürkçü ve milli değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmeliyiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, tüm dünyadaki çocuklar için barış, huzur ve kardeşlik günü olmasını diliyoruz.

Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz olmak üzere, tüm ulusal kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz.

Unutmayın çocuklar, sizler bu milletin geleceğisiniz!

Sizler, bu vatanın umudusunuz!

Sizler, bu bayramın en güzel hediyelerisiniz!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun!

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.04.2024 - Güncelleme: 23.04.2024 08:06 - Görüntülenme: 21
  Beğen | 0  kişi beğendi