KÜTAHYA / MERKEZ - Hüsnü Kişioğlu Ortaokulu

May

EGEP çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen "Hekim Sinan Sınıflar Arası Bilgi Yarışması" 6. ve 7. sınıf ekiplerinin mücadelesiyle devam etti. Kıyasıya çekişmenin yaşandığı müsabakalarda 6-A ve 7-A sınıfları rakiplerine üstünlük sağladılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okuma köşesinde haftalık olarak yayınlanan ödüllü soruyu bilenler arasında yapılan çelişte kazanan 6-B sınıfı öğrencisi Ecrin Seher MEŞE oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz.

May

EGEP çalışmaları kapsamında planlanan sınıflar arası bilgi yarışması başladı. 5. sınıfların yarışmasıyla başlayan etkinlikte ilk günün galipleri 5-A ve 5-C sınıfları oldu. Kazanan ekipleri tebrik ederiz.

May

EGEP çalışmaları kapsamında planlanarak gerçekleştirilen "Eğlenceli Atölyelerimiz" etkinlikleri 4 gün sürdü. Cahit Zarifoğlu İlkokulu ve Yenidoğan İlkokulu öğrencileri 4 gün boyunca okulumuza gelerek atölyelerimizde çeşitli etkinliklere katıldı. Etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve yöneticilerimiz ile etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

May

Yenidoğan İlkokulu öğrencilerinin katıldığı atölyelerin 3. gününde yine eğlenceli etkinlikler vardı. Öğrenciler bu etkinliklerde keyifli dakikalar geçirdi. Katılım gösteren Yenidoğan İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri ile atölyeleri düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

BüyükZafer'in parçası ol

Büyük Zafer'imizin . yılına özel, Dumlupınar şehitlerimizin anısına hatıra künye uygulaması.

Siz de aşağıdaki adresten bilgilerinizi doldurup hatıra künyenizi oluşturabilirsiniz.

www.zaferinyuzuncuyili.com

not: üsteki linki tıklayınca sağ üsteki noktaları tıklayıp tarayıcıda açın

May

Eğlenceli Atölyelerimiz Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen atölye etkinlikleri ikinci günüyle devam etti. Cahit Zarifoğlu İlkokulu öğrencileri okulumuza gelerek çeşitli atölyelerde eğlenceli vakit geçirdiler. Okulumuzu ziyaret eden öğrencilere, öğretmenlerine ve atölye etkinliklerini düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

İngilizce Öğretmeni Özlem TÜRK ve Matematik Öğretmeni Müjgan UZUNLU tarafından hazırlanan "Anneler Günü" kutlama programı, okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, slayt gösterileri ve videolar izlendi. Öğretmenlerimize ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

EGEP faaliyetleri kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerimizi camide işliyoruz. Din Kültürü ve Ahlak bilgisi Öğretmenimiz Ahmet KAHRAMAN, öğrencileri camiye götürerek derslerini camide işliyor. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

7-A sınıfı öğrencilerimiz Minanur CEYHAN ve Ecrin Eslem ZENGİN, Engelliler Haftası dolayısıyla Fethi Güzen İşitme Engelliler Ortaokulu'nda düzenlenen, uygulamalı resim yarışması şenliğine katıldı.

May

Okul Rehber Öğretmeni Ayten BÖÇKÜN tarafından, 8. sınıf öğrencilerimize yönelik "Sınavda Başarılı Olma Stratejileri" konusunda bilgi verildi. Bununla birlikte "Hedeflerime ulaşmak için stratejilerim var mı?" etkinliği uygulandı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Cahit Zarifoğlu İlkokulu öğrencileri, "Eğlenceli Atölyelerimiz Projesi" kapsamında okulumuzda düzenlenen atölye etkinliklerimize katıldılar. Eğlenceli vakit geçiren öğrencilere, öğretmenlerine ve atölye etkinliklerini düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrenim hayatlarına üniversitede devam etmekte olan, okulumuzdan mezun ettiğimiz öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

May

Bizi karşılıksız sevgileriyle yetiştirip merhamet ve şefkatleriyle kalplerimizi ısıtan, fedakâr annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

May

Sınıflar arası münazara yarışmamız devam ediyor. 5-A ve 5-C sınıflarının karşı karşıya geldiği son yarışmada konu, teknolojinin insanlara yararlı mı yoksa zararlı mı olduğu idi. Son ana kadar kıyasıya çekişmenin yaşandığı yarışmada az bir puan farkıyla 5-A sınıfı rakibine üstünlük sağlamayı başardı. 5-A sınıfı öğrencilerini tebrik ediyoruz.